Yleistietoa Cirkosta

Cirko – Uuden sirkuksen keskus ry on toiminut suomalaisen nykysirkusken edistäjänä ja kehittäjänä jo vuodesta 2002. Vuonna 2011 avattiin Helsingin Suvilahteen Cirkon sirkustalo – 1400 neliötä työskentely- ja esitystiloja uudelle sirkukselle.

Lue lisää täältä.

Yleistietoa ohjelmistosta

Cirko järjestää esityksiä korkealaatuisesta ja kiinnostavasta nykysirkuksesta. Ohjelmistokokonaisuus houkuttelee vuosittain noin 10 000 katsojaa. Ohjelmistossa on niin kotimaisia kantaesityksiä ja uusintoja kuin kansainvälisiä vierailuja. 

Tutustu Cirkon ohjelmistoon tästä.

Tiedotteet

Lehdistökuvat

Cirkon aineistopankista löydät Cirkon ja Cirko-festivaalin tunnukset sekä kuvia Cirkon ohjelmistosta. Aineistopankin käyttö edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä - löydät ne aineistopankin etusivulta ja kuvia käyttämällä hyväksyt myös niiden käyttöehdot. 

Siirry aineistopankkiin tästä

Cirko-festivaalin lehdistöliput

Myönnämme lehdistölippuja kuhunkin festivaaliesitykseen. Pääsääntöisesti lehdistölippuja myönnetään 1 / toimittaja/toimitus / esitys. Lähetä toiveesi sähköpostilla osoitteeseen press@cirko.fi niin palaamme sinulle asiaan mahdollisimman nopeasti. Pyyntösi käsittelyä nopeuttaa, jos ilmoitat alla luetellut tiedot. 

Cirko-festivaalin lippupyyntöjä varten tarvitsemamme tiedot:
- Nimi
- Media johon olet juttua tekemässä / muun tarkoituksen kuvailu
- Jutun aiottu ulostuloaikataulu
- Sähköposti
- Esimiehen nimi ja sähköpostiosoite / jutun tilaajan nimi ja sähköpostiosoite
- Esitys / esitykset joihin lehdistölippua toivot (yksilöithän esityksen / esitykset mahdollisimman tarkasti: nimi, päivä ja kellonaika)

Cirkon tiedotuksen yhteystiedot

Tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia osoitteeseen press@cirko.fi - tätä postia luetaan päivittäin.