Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme tällä sivulla.

Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelija Cirkoon

Kiinnostaako viestintä- ja markkinointi esittävän taiteen parissa, Suvilahden kulttuurikeitaan sydämessä? 

Cirko – Uuden sirkuksen keskus on esitys- ja tuotantotalo Helsingin Suvilahdessa, joka tarjoaa ja tuottaa ympärivuotista esitystoimintaa pääkaupunkiseudulla. Ympärivuotisella esityskaudella nähdään kotimaisia ja ulkomaisia nykysirkusuutuuksia. Lisäksi Cirkossa on ympärivuotista

residenssitoimintaa, ja Cirko on aktiivisesti mukana erilaisissa verkostoissa sekä projekteissa.

Etsimme Cirkon viestintään ja markkinointiin harjoittelijaa. Harjoittelujakson pituus on 3–6 kuukautta. Toivoisimme uuden harjoittelijamme pystyvän aloittamaan vuoden 2018 puolella. Tarkempi ajankohta ja kesto sovitaan yhdessä. 

Tarjoamme näköalapaikan kotimaiseen ja ulkomaalaiseen nykysirkukseen ja sen toimijoihin sekä esitystalon arkeen ja käytäntöön. Harjoittelijanamme et jää yksin, vaan lähihenkilösi auttaa sinua työpäivän mainingeissa.

Tehtäviisi kuuluuvat:

  • Sisällön ideointi ja tuotanto sosiaalisen median kanaviimme (FB, Instagram, Twitter, Youtube) 
  • Uutiskirjeiden luomistyö
  • Mediaviestintä esityksistämme
  • Cirko.fi-sivuston päivitys
  • Markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottaminen ja koordinointi
  • Muut eteen sattuvat viestinnälliset tehtävät

Oletamme että olet kiinnostunut esittävistä taiteista sekä hallitset työelämän perustaidot. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Arvostamme visuaalista ymmärrystä sekä kuvaustaitoja. Kokemus markkinointityökaluista ei ole pahitteeksi, mutta perehdytämme toki niiden käyttöön. Pyrimme räätälöimään mielekkään kokonaisuuden erilaisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä kanssasi.

Ajankohta ja kesto: Sopimuksen mukaan

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: Harjoittelu on palkallinen.

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Kerrothan, jos sinulla on mahdollisuus saada harjoittelutukea korkeakoulustasi.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Viimeinen hakupäivä: 6.12.2018

Ilmoituksen lisätiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen katja.mentula@cirko.fimahdollisimman pian, viimeistään 6.12.2018 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuvaiheessa. Mainitse hakemuksessasi toivomasi harjoitteluajankohta sekä harjoittelun pituus.